HomeНаше життяЗустрічі для васЮлія Данилюк: "Можна йти в музей експонатом"

Юлія Данилюк: "Можна йти в музей експонатом"

( 0 Votes )

Поки Володимирецька земля нівечиться під лопатами бурштинокопачів, її саму за тридевять земель знають гарною та квітучою на прикладі красуні-моделі Юлі Данилюк. В цьому році дівчина не просто бере участь у конкурсі краси всеукраїнського рівня, а й реально претендує на перше місце – в онлайн-голосуванні одного з етапів конкурсу «Міс Україна Всесвіт-2015» наша землячка зайняла третє місце.

Привіт! Що це за конкурс, в якому ти зараз береш участь?

– Привіт. Це всім відомий конкурс «Міс Україна-Всесвіт», який щорічно проходить в Україні під егідою найпрестижнішого міжнародного конкурсу «Міс Всесвіт».

То ми будемо за тебе голосувати?

– Частково. Через нестабільну ситуацію в Україні цього року конкурс «Міс Україна Всесві-2015» йтиме в онлайн-режимі. Глядачі вже проголосували за одну з дівчат, і переможниця глядацьких симпатій автоматично потрапила у фінал. Інших 5 обере журі. Переможницю конкурсу буде оголошено 18 жовтня.

У тебе достатньо високі шанси. Як ти потрапила до цього конкурсу? Через якесь модельне агентство, напевно?

– Ні, все достатньо просто. Я заповнила анкету на сайті конкурсу, а потім зі мною зв’язались і сказали, що я пройшла перший етап відбору. А далі – кастинги, фотосесії. А стосовно модельних агентств, то я – ніби кішка, що гуляє сама по собі, я фрілансер.

А точніше?

– Я сама собі шукаю роботу. Це дуже зручно. Співпраця з модельними агентствами – це одвічні контракти і зобовязання. Будучи фрілансером, я сама собі хазяїн – куди захотіла, туди поїхала, з ким захотіла, з тим співпрацюю. Роботу моделі зараз знайти не так уже й важко. Тим більше, з моїми даними. Через друзів, знайомих можна вийти роботодавця не лише в Україні.

Навіть так? Тобто ти вже помандрувала світом?

– Так, по роботі вже побувала у світі – Китай, країни Європи…

Плануєш виїхати з країни?

– Важко сказати. В Україні мене тримають не лише рідні і друзі, а й друга моя половинка. Більше, ніж на місяць, я за кордон не їду. Ця людина для мене дуже важлива, важко розлучатись на довго.

Приємна новина. При останньому інтерв’ю для тебе важливіша була кар’єра…

– Можливо. Але зараз усе інакше.

Хочеш сказати, що вже думаєш про сімю?

– Не хочу відповідати на це питання, – ніяковіє і сміється.

Ти вже кілька років крутишся в модельній сфері. Твоє бачення щодо дівчат-моделей змінилося?

– Якщо ви питаєте про те, чи дружньо дівчата ставляться одна до одної, то ні разу не бачила, щоб хтось комусь підбори підпилював. Але взагалі я така людина, яка в людях бачить лише позитивне. Часто трапляється, що дівчата і одягом діляться, навіть якщо вони – конкурентки одна одній. Єдине, коли відчуваєш дискомфорт – це випадок з мовним конфліктом. На міжнародних конкурсах дівчата групуються автоматично на купи по принципу «хто краще знає англійську мову»… Це не завжди приємно.

Серед людей існує така думка, що «краса є – розуму не треба». Розвінчаєш цей міф?

– Моделі – це така сама, як і всі інші, соціальна група. Серед нас зустрічаються і розумні, і не дуже. Але навряд чи варто однозначно стверджувати, що якщо модель – то точно нерозумна.

У наш час дуже популяризується пластична хірургія, особливо серед моделей. Як ти ставишся до подібної штучної краси?

– Абсолютно спокійно. Це думка і право кожного. Якщо людина вважає, що пластична хірургія  покращить їй життя – то чому ні? Особисто про себе скажу, що сьогодні я подібного не потребую. Я собою задоволена. Яка є, така є. Нічого не хочу в собі змінювати.

Як ти змінилася, на твою думку?

– У мені стало більше цинізму. Я почала реалістичніше дивись на життя. І зрозуміла, що душевну красу вже мало хто цінує. Так що можна йти в музей експонатом. Принаймні у великих містах.

Яким ти бачиш своє майбутнє?

– Бачу себе щасливою.

А зараз хіба себе такою не відчуваєш?

– Відчуваю. У мене є все, про що можна мріяти. Прекрасна родина, віддані друзі і чудова людина поруч. Я здорова тілом і душею, що іще для щастя треба? Голова думаюча на плечах теж є…

Між іншим, ти собою представляєш яскравий приклад того, що дівчина з невеликого містечка може досягти великих досягнень виключно своїми силами. Що ти можеш сказати і порадити дівчатам, які на тебе дивляться і, можливо, орієнтуються на тебе?

– Хочу порадити: йдіть до своєї мети, не дивлячись ні на що. Треба ставити перед собою ціль. Але при цьому завжди залишатись людиною, мати гідність, думати холодною головою, а не приймати рішення згаряча. Також хотіла б подякувати всім, хто за мене голосував. Кожен голос піднімає мою самооцінку і надає мені впевненості в собі. Особливо вдячна близьким людям за моральну підтримку.

Що ж, бажаємо тобі перемоги. Ми в тебе віримо!

– Дякую!

Спілкувалась Олена Стельмащук

У вас недостатньо прав для коментування.